Aquest cap de setmana torna el Benvinguts a pagès

Dimarts, 5 de juny de 2018

Benvinguts a Pagès és l'oportunitat de conèixer de primera mà el nostre territori i com s’hi obtenen i elaboren els productes de pagès que mengem

Es tracta d’una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Agència Catalana de Turisme i la Fundació Alícia amb una àmplia col·laboració d’entitats i associacions: Consells Comarcals, Consorcis, Oficines de Turisme, etc. i també amb el suport del Club Súper 3.

Aquest cap de setmana, 9 i 10 de juny, explotacions ramaderes obriran les seves portes i oferiran visites guiades, a més d’haver-hi l’oportunitat de fer compra directe del productor. Obradors mostraran com s’elaboren els productes propis i resultat final. Restaurants presentaran un menú especial Benvinguts a Pagès a base de productes de proximitat. Hi haurà un gran ventall d’ofertes especials per part d’allotjaments i activitats complementàries lúdiques i turístiques.

Aquesta activitat està dirigida a tot tipus de públic. En les darreres edicions majoritàriament hi ha participat públic de tipus familiar, però es una bona opció per a la resta de públic molt divers. A l’adreça web http://benvingutsapages.cat, trobareu la informació que necessiteu per planificar el vostre cap de setmana: productors, horaris, ofertes, tasts, visites guiades, restaurants, allotjaments, propostes, activitats, Club Súper 3, etc.

A Calonge de Segarra participa al Benvinguts a pagès la masia d’agroturisme Cal Ros.

Benvinguts a pagès!

Darrera actualització: 5.06.2018 | 09:45