Aquest divendres, xerrada formativa sobre l’ús del desfibril·lador (DEA)

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Els desfibril·ladors salven vides, vine a aprendre a fer-los servir!

El divendres 12 d’abril a les 19 hores tindrà lloc al local “El Forn” (Dusfort) una xerrada formativa bàsica sobre l’ús del desfibril·lador extern automàtic (DEA).

Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Preguem confirmeu l’assistència abans del 11 d’abril a l’Ajuntament de Calonge de Segarra.

Calonge de Segarra segueix les passes per a esdevenir un municipi cardioprotegit. L’any 2017 l’Ajuntament va col·locar dos aparells desfibril·ladors externs automàtics (DEA) als equipaments municipals, concretament a l’entrada de les oficines de l’Ajuntament de Calonge de Segarra i a la façana del local polivalent situat al nucli de Dusfort. El 2018 es van instal·lar dos aparells desfibril·ladors més: un ubicat al costat de les bústies del nucli d'Aleny, i l'altre a la plaça del nucli de Sant Pere de l'Arç. Recentment s’han instal·lat desfibril·ladors als pobles de la Raval d’Aleny i del Soler. Al nucli de Mirambell el desfibril·lador es col·locarà properament. Aquestes actuacions han estat finançades amb ajuts econòmics de la Diputació de Barcelona.

Els desfibril·ladors estan instal·lats a disposició dels usuaris i l’objectiu és facilitar l’actuació davant emergències d’aturada cardíaca a fi de poder salvar vides.

La finalitat de l’Ajuntament és tenir un municipi cardioprotegit, però aconseguir-ho dependrà de la vostra implicació. Per això és necessari saber com s’ha de fer servir l’aparell, atès que disposar d’uns desfibril·ladors sense saber com funcionen no serveix de res.

 

Darrera actualització: 08.04.2019 | 10:22