Inauguració de les obres de reforma de la Casa del Mestre i del projecte europeu TESSe2b

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 00:00

El proper dia 9 de febrer a les 17:30 h el president de la Diputació de Barcelona inaugurarà les obres de reforma de la Casa del Mestre i el nou sistema de climatització del projecte europeu TESSe2b.

Les obres que s’hi han realitzat han consistit en l’adequació de la casa amb els serveis necessaris per a convertir-la en habitatge amb l’objectiu que una família hi visqui de forma permanent. En els pròxims dies l’Ajuntament traurà a concurs públic l’arrendament de la Casa del Mestre per tal que tothom qui estigui interessat/da en llogar la casa per viure-hi pugui presentar-s’hi.

També s’inaugurarà el projecte europeu TESSe2b, un pla pilot de climatització amb energies renovables implementat en edificis de tres països d’Europa (Espanya, Àustria i Xipre). L’Ajuntament de Calonge de Segarra va aconseguir que la Casa del Mestre fos l’edifici escollit d’Espanya per posar en pràctica aquest pla pilot. El projecte TESSe2b és un projecte de quatre anys que desenvolupa una solució integrada per a l'emmagatzematge d'energia en edificis residencials mitjançant energia solar i geotèrmica, amb la finalitat de corregir el desajust que sovint es produeix entre l'oferta i la demanda d'energia en edificis residencials. Aquest projecte està finançat per la Unió Europea i no ha tingut cap cost per l’Ajuntament.

L’acte d’inauguració de la Casa del Mestre anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona. Us hi esperem!

Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:26