Inauguració de la ruta Calonge Patrimoni

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 00:00

El passat diumenge 16 de desembre es va inaugurar la ruta Calonge Patrimoni amb una caminada popular per la Marató.

La caminada va comptar amb la visita guiada, a càrrec de Pere Tardà de Cat Patrimoni, als diferents elements patrimonials que configuren la ruta: la teuleria de Cal Mas; el Molí de baix; el Molí de dalt; la teuleria de la Roca; i la Forca. Es va esmorzar a l’entorn de Santa Fe de Calonge de Segarra i també es va fer una visita guiada l’església de Santa Fe. Una vuitantena de persones varen participar a la caminada per la ruta Calonge Patrimoni.

Amb la ruta Calonge Patrimoni, el municipi de Calonge de Segarra disposa d’un nou itinerari senyalitzat que identifica i mostra diversos elements turístics del patrimoni industrial i agrícola del municipi del s. XVIII –teuleries i molins fariners–, així com també la flora típica que envolta la ruta. A banda de recuperar i exposar el patrimoni, amb aquesta ruta també es vol donar suport al sector turístic del municipi.

La ruta ha tingut un cost de 25.689,98 € dels quals 21.869,90 € han estat finançats per la Diputació de Barcelona, i 3.820,08 € per l’Ajuntament de Calonge de Segarra.

Vegeu les fotografies de la caminada popular d’inauguració de la ruta Calonge Patrimoni a la pàgina del facebook de l'Ajuntament de Calonge de Segarra.

Darrera actualització: 18.12.2018 | 13:23