Inici de la construcció de les àrees tancades de residus

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

S’instal·larà una àrea tancada a cada nucli de població de Calonge de Segarra.

El Consell Comarcal de l’Anoia ha començat a instal·lar les àrees tancades de cada poble del municipi de Calonge de Segarra on properament s’ubicaran els contenidors de recollida de les diferents fraccions de residus que generen els habitatges del municipi. Aquestes àrees estaran tancades i només s’hi podrà accedir amb la tarja magnètica que disposarà cada domicili.

Hi haurà una àrea tancada a cada nucli de població i a cada habitatge se li assignarà l’àrea tancada més propera. Les àrees tancades seran l’únic punt de recollida de residus, els actuals contenidors repartits pel municipi es retiraran.

Aquest nou model de recollida de residus ve impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia, ens encarregat de la recollida dels residus municipals. En la major part de municipis de la comarca s’implantarà el sistema de recollida porta a porta, però a Calonge de Segarra i altres municipis similars, per la seva tipologia, s’establirà el model d’àrees tancades.

El proper 23 de febrer es farà una xerrada informativa d’aquest nou sistema de recollida de residus (en breu s’informarà del lloc i hora). Està previst que les àrees tancades entrin en funcionament a principis del mes de març.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:26