Possible estafa d’empresa d’asfaltat

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 00:00

Aquests últims dies s’ha detectat en el nostre municipi i de l’entorn la presència d’una empresa de treballs d’asfaltatge de camins la qual ofereix asfalt de forma gratuïta amb l’excusa que estan treballant en una zona pròxima i els sobra asfalt. El tracte que ofereixen és que l’asfalt és gratuït i et cobren la màquina per asfaltar.

L’ajuntament s’ha assessorat en aquest tema i es tracta d’una possible estafa que consisteix en no respectar el preu pactat i després dels treballs sol·licitar un preu molt superior al pactat. D’altra banda l’ajuntament manifesta que aquesta empresa no esta realitzant cap treball en els camins del nostre municipi, i per l’aplicació de qualsevol tipus d’asfalt es requereix la realització de treballs previs de moviments de terres i l’aportació de material de base per tal que el resultat final sigui satisfactori.

Des de l’ajuntament s’aconsella evitar la contractació d’aquest tipus d’empreses que poden esdevenir una estafa i sempre es recomana que qualsevol tipus de treball requereixi d’un assessorament tècnic previ i de la corresponent llicència d’obres.

 

Darrera actualització: 11.10.2018 | 11:33