Inici de la campanya de cens i identificació d’animals de companyia

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

D’acord amb la normativa que regula la tinença d’animals domèstics –tant el Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals com l’Ordenança reguladora de la tinença d’animals domèstics i de companyia– i vista la bona acceptació de les campanyes realitzades els anys anteriors, l’Ajuntament de Calonge de Segarra ha sol·licitat novament una subvenció a la Diputació de Barcelona per a fomentar el cens i la identificació dels animals de companyia.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ofereix de forma gratuïta –fins a esgotar el pressupost de la subvenció– implantar el microxip (xipar) exclusivament els gossos i gats dels veïns i veïnes empadronats/des a Calonge de Segarra.

Qui hi estigui interessat/da s’ha d’adreçar a l’Ajuntament abans del 16 de desembre de 2021, des d’on se l’informarà. Podeu posar-vos en contacte per correu electrònic: calonge@diba.cat o bé per telèfon: 93 868 04 09.

Així mateix, us informem que per censar els animals domèstics podeu fer-ho a l’Ajuntament, en qualsevol moment de l’horari d’atenció al públic. 

Darrera actualització: 18.11.2021 | 13:02