Salutació de l'alcalde

Salutació de l'alcalde


Benvinguts al nou portal web de l’Ajuntament de Calonge de Segarra. Aquest espai pretén ser una eina propera d’informació, comunicació i participació per als calongins i calongines i per a tots aquells visitants que, a través de la xarxa, vulguin obtenir informació del nostre municipi i alhora donar-lo a conèixer.

Aquesta web pretén evolucionar amb l’aplicació de noves tecnologies per oferir una millor qualitat de serveis d’acord amb les necessitats creixents de la societat. A través de la xarxa milions de persones tenim accés immediat i des de qualsevol punt del món a la més extensa i diversa informació, i això facilita donar a conèixer Calonge de Segarra i el seu entorn.

Per aquells que no conegueu el municipi de Calonge de Segarra, en aquesta web trobareu tot tipus d’informació del nostre municipi: dades del municipi, l’historia, les tradicions i festes, el patrimoni arquitectònic i cultural, l’activitat turística, les cases i allotjaments de turisme rural i l’agenda d’activitats municipal, entre d’altres. Que tingueu una bona visita pel Calonge de Segarra virtual!

Xavier Nadal Masana
Alcalde de Calonge de Segarra

e-mail: nadalmx@calongesegarra.cat

Darrera actualització: 24.11.2021 | 09:20
Darrera actualització: 24.11.2021 | 09:20