Aquest diumenge, la Caminada Popular de l'Anoia passarà per Calonge de Segarra

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 10:00

La 21a edició de la Caminada Popular de l'Anoia transcorrerà pel sud del municipi: el nucli de Mirambell i seguirà els paratges de Ferrera cap a Girifràs.

El Grup de Lleure “La Clau” ha organitzat una nova edició de la Caminada Popular de l’Anoia. Es tracta d'una activitat oberta a la participació de tots aquells excursionistes i amants de la natura que vulguin passar un matí de diumenge passejant, i alhora, descobrint la bellesa natural de les contrades de la nostra comarca.

L’itinerari té un recorregut circular d’uns 19 quilòmetres i es preveu que pugui realitzar-se en una mitjana d’unes quatre hores i mitja, aproximadament. Transcorrerà pel terme municipal de Calaf, Calonge de Segarra, Els Prats de Rei, Sant Martí de Sesgueioles, i Pujalt. La sortida podrà efectuar-se entre les 7:30 h i les 9 h del matí des de la plaça dels Arbres de Calaf.

Consulteu el plànol i el tríptic informatiu de la caminada a l'apartat "Documents". Per a més informació i inscripcions visiteu el web de l'organització.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 12:26