Avanços en la connexió de Calonge de Segarra a la Llosa del Cavall

Dijous, 11 de gener de 2024

Es preveu licitar el projecte aquest any i tenir llesta la connexió a finals del 2025.

El passat 30 de novembre, el director de l’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL), David Vila, es va reunir amb els alcaldes i alcaldesses de 8 municipis de l’Anoia -Calonge de Segarra, Copons, Sant Martí Sesgueioles, Jorba, Els Prats de Rei, Rubió, Sant Pere Sallavinera, i Veciana- per explicar els detalls dels projectes de les connexions municipals a aquesta xarxa d’abastament d’aigua en alta.

L’Ajuntament de Calonge de Segarra, en la sessió plenària celebrada el passat 19 de desembre, va aprovar el conveni de col·laboració amb l’ATL per a l’execució de les obres de connexió a la Llosa del Cavall.

Les obres de connexió les finançarà l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i les executarà ATL, amb una inversió prevista per al municipi de Calonge de Segarra de 736.411,77 euros. La previsió és que durant el 2024 es licitin les obres i que les primeres puguin entrar en servei a finals del 2025.

Aquesta actuació és cabdal per al municipi atès que permetrà disposar d’un major cabal d’aigua i, alhora, millorar, si és necessari, la qualitat de l’aigua amb la mescla de l’aigua provinent del pou municipal i la de l’embassament de la Llosa del Cavall.

Darrera actualització: 12.01.2024 | 10:17