Constituït el Ple del Consell de la Mancomunitat de l’Alta Segarra per al mandat 2023-2027

Dimarts, 19 de setembre de 2023

Després de les eleccions municipals del passat mes de maig i havent designat els diferents plens dels ajuntaments de l’Alta Segarra els i les vocals que representaran els municipis de la Mancomunitat al Ple del Consell, s’ha celebrat la constitució de l’esmentat òrgan mancomunat.

El Ple del Consell de la Mancomunitat està format per les vocalies dels municipis que formen part d’aquest ens: Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Els Prats de Rei, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles, i Sant Pere Sallavinera.

En aquest acte s’ha elegit la presidència i la vicepresidència de la Mancomunitat, que han recaigut en les alcaldesses dels dos municipis amb major població de l’Alta Segarra: Calaf, i Els Prats de Rei, respectivament.

Posteriorment, s’ha celebrat el ple del cartipàs per aquest mandat el qual ha definit la periodicitat de les sessions del ple, entre altres assumptes.

L’objectiu de la Mancomunitat és defensar els interessos del conjunt del territori de l’Alta Segarra, amb la voluntat d’aconseguir més serveis per al territori i millorar la qualitat de vida dels habitants de l’Alta Segarra.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 16:38