El diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona visita Calonge de Segarra

Dilluns, 11 de juliol de 2022

El passat 7 de juliol, el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles García Cañizares, i el coordinador de l’Àrea de Cultura, Jordi Roca, van fer una reunió de treball a l’Ajuntament de Calonge de Segarra per parlar del patrimoni miner de Calonge de Segarra i l’Alta Segarra.

El diputat i el coordinador van ser rebuts per l’alcalde de Calonge de Segarra, Xavier Nadal, i l’alcalde de Calaf i president de la Mancomunitat de l’Alta Segarra, Jordi Badia.

La Mancomunitat de l’Alta Segarra ha demanat suport a la Diputació de Barcelona per a elaborar un inventari del patrimoni de la conca minera de l’Alta Segarra, document que permetria treballar en la recuperació i la posada en valor d’aquest patrimoni tan poc conegut de l’Alta Segarra.

Després de la reunió es va visitar la Mina Vicenta, la qual ha estat condicionada i museïtzada recentment, i es van explicar els treballs que es volen fer en la 2a fase de museïtzació d’aquest espai. La visita va comptar amb l’explicació guiada d’en Pere Tardà, de CAT Patrimoni.

Darrera actualització: 12.07.2022 | 11:03