Inauguració de la carretera C-555

Dimecres, 21 de desembre de 2022 a les 00:00

El passat 17 de desembre es va inaugurar la nova carretera C-555, un cop acabades les obres per a transformar el vial municipal que connecta les carreteres B-300 i BV-3002 amb una carretera de titularitat de la Generalitat. Aquesta actuació afavoreix la seguretat i la comoditat en la conducció i ha consistit principalment en l’eixamplament de calçada i la millora del ferm al llarg de més de 8 quilòmetres.

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, i l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, van inaugurar la nova carretera en un acte al municipi de Pinós.

Aquesta nova carretera, la qual connecta l’àmbit de Calaf amb el de Súria i Cardona, suposa una millora substancial en les infraestructures viàries d’aquesta zona de la Catalunya central i una alternativa a la carretera C-25 per connectar aquestes zones. Es tracta d’una obra important, doncs, per al reequilibri territorial, amb una influència molt positiva en una zona rural que no disposava de bones infraestructures. L’Ajuntament de Calonge de Segarra felicita la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Pinós per haver assolit aquesta fita.

Des de l’Ajuntament de Calonge de Segarra es va reclamar al Departament de Territori la necessària connexió de la carretera B-300 amb la C-1412a i C-25 per evitar que els vehicles pesants hagin de circular per camins rurals.

Darrera actualització: 21.12.2022 | 21:51