Inici de les obres de connexió de Calonge de Segarra a la xarxa d’aigua de la Llosa del Cavall

Dijous, 9 de maig de 2024

Aquesta setmana començaran les obres en el nostre municipi per a connectar la xarxa d’aigua provinent de la Llosa del Cavall.

L’Ens d’Abastament d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) ha dividit l’actuació en tres blocs i Calonge de Segarra està inclòs en el bloc que comprèn els municipis d’Aguilar de Segarra – Calonge de Segarra – Sant Pere Sallavinera, l’empresa adjudicatària de la qual ha estat COPISA.

Les obres en el nostre municipi consisteixen en la derivació de la canonada de la Llosa del Cavall, d’una longitud de 1,2 km. i un diàmetre de 200 mm. Aquesta actuació és cabdal per al municipi atès que permetrà disposar d’un major cabal d’aigua i, alhora, millorar, si és necessari, la qualitat de l’aigua amb la mescla de l’aigua provinent del pou municipal i la de l’embassament de la Llosa del Cavall.

En data 8 de maig de 2024, ATL, l’Ajuntament, tècnics dels diferents ens que participen en l’obra i propietaris afectats han mantingut una reunió prèvia a les obres de connexió d'aigua a la Llosa del Cavall.

Atès que la nova canonada es va intercalant amb les canonades d’aigua existents, es preveu que hi pugui haver afectacions a la xarxa municipal d’aigua potable, sobretot a les zones de La Raval d’Aleny i Les Eres del Tardà. També es poden veure afectats els ramals de Calonge, Dusfort, Aleny i Sant Pere de l’Arç però en menor mesura.

Per qualsevol incidència amb l’aigua, poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament de Calonge de Segarra: T. 93 868 04 09, en l’horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h, i dijous de 16.00 a 18.00 h. Fora d’aquest horari, truqueu al telèfon d’urgències en la xarxa d’aigua de Transparenta, empresa que fa el manteniment de la xarxa: T. 629 770 196.

Darrera actualització: 9.05.2024 | 16:11