Inscripcions tancades per a la 13a caminada popular Coneix Calonge

Dijous, 14 de setembre de 2023

Aquest diumenge, 17 de setembre, tindrà lloc la 13a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany seguirà la ruta circular: Dusfort - Santa Fe de Calonge de Segarra, amb un únic itinerari de 10,60 km.

Recordem a les persones inscrites que el lloc de sortida i arribada és davant l’Ajuntament de Calonge de Segarra (Dusfort). Cal venir entre les 8.00 i les 8.45 h al lloc de sortida perquè es lliuraran els tiquets de l’esmorzar (es faran dues files per ordre de cognom). 

  • Descarregueu-vos el cartell i el recorregut de la caminada amb el plànol clicant els enllaços de l'apartat "Documents".
  • Tot participant accepta les condicions següents:

L’ entitat organitzadora no es fa responsable de les possibles lesions o danys que puguin patir els participants a la caminada popular Coneix Calonge. El fet de participar en aquesta caminada és considerat un acte de lliure voluntat del participant i, per tant, totalment sota la seva única i exclusiva responsabilitat. L’activitat no està federada.
Els participants a la caminada queden assabentats dels següents punts exposats i se subroguen als mateixos:
- No es recomana participar a la caminada si es pateix algun tipus de malaltia o lesió. L’entitat organitzadora no es fa responsable dels danys que es puguin patir.
- Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’algun major d’edat que se’n faci responsable.
- L’entitat organitzadora pot fer fotografies dels participants a la caminada i aquestes imatges poden ser publicades en diferents mitjans (web, xarxes socials, premsa, etc.).
- El nivell de dificultat de la caminada és moderat, per la qual cosa es recomana dur calçat còmode i adequat.
L’organització es reserva el dret d’anul·lar o modificar l’activitat en cas de pluja o estat meteorològic advers.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 13:35