Jornada de camp sobre la fertilització orgànica i el control de males herbes

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 19:00

El 30 de maig es durà a terme a Calonge de Segarra una jornada de camp sobre les novetats en la fertilització orgànica i el control de males herbes

Ja fa 10 anys que el DARP organitza aquesta trobada entre agricultors i tècnics per a comentar aspectes fonamentals d’una bona fertilització dels cultius en aquesta zona. En aquesta edició, i donat l’interès mostrat per part dels assistents, s’explicaran les novetats en el maneig de les males herbes en cultius extensius. També s’exposaran les justificacions agronòmiques de les principals novetats de la nova normativa i es presentaran les noves rectes per als equips conductímetres. Les ponències es tancaran amb una presentació de les millors opcions de fertilització i es donaran les principals conclusions després de 10 anys d’assaig en aquest camp. Durant la visita al camp s’aprofitarà per, a més de poder comparar la resposta del blat a la fertilització amb diferents productes orgànics, comentar i aclarir qualsevol dubte o curiositat que tinguin els assistents.

El lloc de trobada és el camp d’assaig al Pla de Conill (carretera de Conill a Sant Martí Sesgueioles).

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes. Sra. Núria Canut (Tel.: 973 220 868).

Darrera actualització: 23.05.2018 | 12:17