La consellera Budó visita Calonge de Segarra

Dijous, 18 de març de 2021 a les 00:00

El passat 17 de març, la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i portaveu del Govern, Meritxell Budó, va visitar el municipi de Calonge de Segarra.

La consellera es va reunir amb l'alcalde, Xavier Nadal, i els membres de l'equip de govern. Budó va signar el llibre d'honor de l'Ajuntament i va visitar les obres de reforma i ampliació del consistori calongí, finançades parcialment per una subvenció de la Generalitat de 120.000 euros. L’alcalde va explicar a la consellera el projecte de millora del nucli de Dusfort, amb un cost de 265.000 euros i subvencionat per la Generalitat en 250.000 euros, així com altres propostes de futur del municipi.

L’equip de govern va agrair a la consellera les convocatòries de subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), a través de les quals es financen aquests dos projectes, ja que sense aquests ajuts no hagués estat possible tirar-los endavant. Uns projectes cabdals pel municipi per millorar els serveis i la qualitat de vida dels calongins i calongines, i per garantir l’equilibri territorial.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 10:01