Nou avantprojecte d’implantació de parc eòlic

Dilluns, 31 d'agost de 2020 a les 00:00

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha presentat al registre de l’Ajuntament l’avantprojecte del parc eòlic “Anoia i Segarra III”.

Aquest parc afecta principalment els termes municipals de Calonge de Segarra i Castellfollit de Riubregós. L’empresa promotora dels parcs eòlics és Desarrollos eólicos ANOIA i SEGARRA III S.L.U.

L’avantprojecte preveu la construcció d’un parc eòlic d’una potència total de 49,6 MW amb 8 aerogeneradors de 6,2 MW de potència unitària, 4 dels quals ubicats al municipi de Calonge de Segarra.

També es contempla a Calonge de Segarra la subestació elèctrica transformadora.

Per aquest motiu informem als veïns i veïnes de Calonge de Segarra que poden trobar tota la documentació de l’avantprojecte del parc eòlic a l’enllaç següent:

http://dtes.gencat.cat/portalAA/AppJava/consultaProjectesParticipacio.do?reqCode=inici

Tothom qui hi estigui interessat pot formular les consideracions que cregui oportunes fins al 5 d’octubre de 2020, per mitjà del correu electrònic indicat al web http://dtes.gencat.cat/portalAA/AppJava/consultaProjectesParticipacio.do?pagingPageexpedientsId=2&reqCode=search& (a l’extrem dret de cada parc eòlic on hi apareix el símbol del sobre).

L’Ajuntament anima a tothom qui ho desitgi a participar en el procés de consulta ciutadana i, en el cas d’haver-hi objeccions, a fer les consideracions corresponents.

Darrera actualització: 31.08.2020 | 13:55