Nou horari del servei de transport a demanda Clic.Cat Alta Segarra

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 00:00

Des del 18 d'octubre, el servei de transport a demanda Clic.Cat Alta Segarra funciona de dilluns a divendres, de 8.00 a 16.00 h.

El motiu del canvi d'horari és adaptar el funcionament del servei a la seva demanda potencial. L'horari inicial del transport a demanda era de dilluns a divendres de 09.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.30 h, i també, els dissabtes de 10.00 h a 14.00 h.

A finals del mes de maig d'enguany va començar la prova pilot d'un servei de transport públic a la demanda per als municipis que integren la Mancomunitat de l'Alta Segarra (Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Els Prats de Rei, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles, i Sant Pere Sallavinera).

La prova pilot, de 6 mesos de durada, ofereix poder desplaçar-se, a demanda, a les parades establertes dels diferents municipis de la Mancomunitat i a més a més a Igualada (hospital, jutjats, universitat i estació).

  • Com es pot utilitzar el servei?

Per reservar els desplaçaments entre els municipis de l'Alta Segarra i/o Igualada cal descarregar-se l'APP Clic.cat Alta Segarra 

Amb l'APP es poden reservar els viatges, fer el seguiment dels mateixos i rebre avisos. Només en casos en què no sigui possible fer ús de l'APP es podran reservar els desplaçaments a través de l'Ajuntament trucant al 93 869 04 09, en horari d'atenció al públic, però es recomana utilitzar l'APP per poder rebre els avisos.

L'APP permet viatjar al moment (sempre que sigui possible) o reservar viatges.

  • Quan es pot utilitzar el servei?

De dilluns a divendres: 8.00 a 16.00 h

  • Quin cost té el servei?

3 € / desplaçament entre municipis de l'Alta Segarra

5 € / desplaçament entre qualsevol municipi de l'Alta Segarra i Igualada

Aquest servei ha estat impulsat per la Mancomunitat amb la col•laboració de la Generalitat.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 13:06