Nous avantprojectes d’implantació de parcs eòlics

Dimarts, 28 de juliol de 2020 a les 00:00

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha presentat al registre de l’Ajuntament els avantprojectes dels parcs eòlics “Castellfollit” i “Ivorra”.

Aquests parcs afecten els municipis de Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Estaràs, Ivorra i Pujalt. L’empresa promotora dels parcs eòlics és GIRONINA D’ENERGIES RENOVABLES, S.L.

L’avantprojecte del parc eòlic “Castellfollit” preveu 7 aerogeneradors dins el terme municipal de Calonge de Segarra.

També es contempla en el municipi de Calonge de Segarra la subestació elèctrica transformadora d’ambdós parcs.

Per aquest motiu informem als veïns i veïnes de Calonge de Segarra que poden trobar tota la documentació dels avantprojectes dels parcs eòlics a l’enllaç següent:

http://dtes.gencat.cat/portalAA/AppJava/consultaProjectesParticipacio.do?reqCode=inici

Tothom qui hi estigui interessat pot formular les consideracions que cregui oportunes fins al 26 d’agost de 2020 pel que fa al parc eòlic “Ivorra”, i fins al 27 d’agost de 2020 en relació al parc eòlic “Castellfollit”, per mitjà del correu electrònic indicat al web http://dtes.gencat.cat/portalAA/AppJava/consultaProjectesParticipacio.do?reqCode=inici (a l’extrem dret de cada parc eòlic on hi apareix el símbol del sobre).

L’Ajuntament anima a tothom qui ho desitgi a participar en el procés de consulta ciutadana i, en el cas d’haver-hi objeccions, a fer les consideracions corresponents.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 10:32