Visita de la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Presidència

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

El passat divendres 16 d’octubre la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament de Presidència, Ivet Castaño, va visitar el municipi de Calonge de Segarra.

Acompanyada de l’alcalde i del regidor Marcel·lí Castells, van explicar-li el projecte de millores al nucli de Dusfort, i van mostrar-li insitu les obres de reforma i ampliació de l’edifici de l’Ajuntament. Ambdues actuacions han rebut un important finançament del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Les actuacions de millora del nucli de Dusfort compten amb una subvenció de 250.000 €, mentre que s’ha concedit 120.000 € per la reforma i ampliació de l’edifici de l’Ajuntament.

Amb les obres de millora del nucli de Dusfort es preveu realitzar diverses actuacions de millora integral del poble de Dusfort –millora de la pavimentació de carrers, millora del sanejament, de l’enllumenat públic i de les instal·lacions, entre d’altres– i al mateix temps fer arribar la fibra òptica al nucli de Dusfort i donar cobertura de fibra òptica a altres nuclis i masies del municipi per mitjà de radioenllaç.

Darrera actualització: 21.10.2020 | 17:00